Nabeschouwing Midtjylland - Astana (0-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 1 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Midtjylland het woensdag 1 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Astana. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - Astana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - Astana (0-0)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Midtjylland en Astana geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Midtjylland en Astana gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Astana kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Juan Martínez Munuera niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Midtjylland - Astana 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - Astana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor T. Sparv Midtjylland
59' Wissel Midtjylland Wissel A. Mabil voor T. Sparv Midtjylland
60' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor Midtjylland
62' Wissel Astana Wissel A. Shchetkin voor J. Kabananga Astana
65' Gele kaart Astana Gele kaart voor M. Aničić Astana
71' Wissel Midtjylland Wissel M. Duelund voor O. Frank Midtjylland
76' Wissel Midtjylland Wissel A. Okosun voor E. Sviatchenko Midtjylland
78' Wissel Astana Wissel R. Murtazayev voor Pedro Henrique Astana
80' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor A. Mabil Midtjylland
82' Gele kaart Astana Gele kaart voor I. Maevski Astana
90' Gele kaart Astana Gele kaart voor S. Muzhikov Astana
92' Wissel Astana Wissel Y. Logvinenko voor L. Kleinheisler Astana
96' Gele kaart Astana Gele kaart voor E. Postnikov Astana
96' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor A. Okosun Midtjylland
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - Astana
Opstellingen Midtjylland - Astana
De opstellingen van Midtjylland en Astana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Midtjylland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Astana zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Midtjylland - Astana

Midtjylland en Astana spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Midtjylland en Astana in de Champions League vond plaats op 24 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Astana. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Astana favoriet. 1 keer wist de ploeg van Midtjylland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Midtjylland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.