Nabeschouwing PAOK - Spartak Moskva (3-2) || Champions League 2018/2019

Woensdag 8 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt PAOK het woensdag 8 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloníki.

Via de PAOK - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - Spartak Moskva (3-2)

Het Champions League duel tussen PAOK en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Orel Grinfeeld geëindigd in een 3-2 overwinning voor PAOK. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door I. Popov, waarmee Spartak Moskva met 0-1 de leiding nam. Spartak Moskva vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Q. Promes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam PAOK vervolgens op 1-2. Het was A. Prijović die vanaf 11 meter wist te scoren in de 29e minuut.

Na 37 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Limnios de 2-2 maakte voor PAOK. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk PAOK dat in de 44e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Pelkas de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 69 minuten was het Y. Khacheridi van Spartak Moskva de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-2 bleef.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Orel Grinfeeld en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van PAOK.

LIVE PAOK - Spartak Moskva 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt I. Popov met assist van R. Zobnin Spartak Moskva 0-1
17' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes met assist van Luiz Adriano Spartak Moskva 0-2
19' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Gigot Spartak Moskva
29' Penalty PAOK Penalty A. Prijović PAOK 1-2
37' Doelpunt PAOK Doelpunt D. Limnios met assist van Léo Matos PAOK 2-2
40' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Zobnin Spartak Moskva
44' Doelpunt PAOK Doelpunt D. Pelkas met assist van Léo Matos PAOK 3-2
58' Gele kaart PAOK Gele kaart voor O. El Kaddouri PAOK
61' Wissel PAOK Wissel Amr Warda voor O. El Kaddouri PAOK
65' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Timofeev voor I. Popov Spartak Moskva
69' Penalty gemist Spartak Moskva Penalty gemist Y. Khacheridi Spartak Moskva
71' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Q. Promes PAOK
72' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Lomovitski Spartak Moskva
77' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Maurício PAOK
78' Wissel Spartak Moskva Wissel Zé Luís voor Luiz Adriano Spartak Moskva
79' Wissel PAOK Wissel Léo Jabá voor D. Limnios PAOK
83' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Fernando Spartak Moskva
84' Wissel PAOK Wissel E. Shakhov voor Maurício PAOK
94' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Rasskazov voor S. Bocchetti Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - Spartak Moskva
Opstellingen PAOK - Spartak Moskva
De opstellingen van PAOK en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.