Nabeschouwing Spartak Trnava - Zrinjski (1-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 11 juli 2018 - 18:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Spartak Trnava het woensdag 11 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zrinjski. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Du Marasquer in Trnava.

Via de Spartak Trnava - Zrinjski live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Trnava - Zrinjski (1-0)

Het Champions League duel tussen Spartak Trnava en Zrinjski is onder leiding van scheidsrechter Denis Scherbakov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spartak Trnava. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor F. Čirjak van Zrinjski. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 70e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 79 minuten was het E. Jirka die Spartak Trnava op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 89e minuut kreeg V. Tchanturishvili van Spartak Trnava voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Spartak Trnava de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Denis Scherbakov, waardoor Spartak Trnava de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Spartak Trnava - Zrinjski 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Trnava - Zrinjski teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor P. Stojkić Zrinjski
25' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor I. Hladík Spartak Trnava
62' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor F. Čirjak Zrinjski
68' Wissel Zrinjski Wissel T. Jović voor M. Aćimović Zrinjski
70' Tweede gele kaart Zrinjski Tweede gele kaart voor F. Čirjak Zrinjski
72' Wissel Zrinjski Wissel S. Pezer voor O. Todorović Zrinjski
78' Wissel Spartak Trnava Wissel S. Jarović voor E. Grendel Spartak Trnava
79' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt E. Jirka met assist van J. Rada Spartak Trnava 1-0
84' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor V. Tchanturishvili Spartak Trnava
86' Wissel Spartak Trnava Wissel F. Miesenböck voor M. Egho Spartak Trnava
89' Tweede gele kaart Spartak Trnava Tweede gele kaart voor V. Tchanturishvili Spartak Trnava
89' Wissel Zrinjski Wissel M. Bencun voor M. Filipović Zrinjski
91' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor T. Jović Zrinjski
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Trnava - Zrinjski
Opstellingen Spartak Trnava - Zrinjski

Voorbeschouwing Spartak Trnava - Zrinjski

Spartak Trnava en Zrinjski spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Denis Scherbakov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartak Trnava en Zrinjski elkaar treffen in de Champions League.