Nabeschouwing Valletta - Kukësi (1-1) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 17 juli 2018 - 18:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Valletta het dinsdag 17 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kukësi. De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Valletta - Kukësi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valletta - Kukësi (1-1)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Valletta en Kukësi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door M. Piciollo, waarmee Valletta met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Kukësi het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk I. Dzaria die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Valletta - Kukësi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valletta - Kukësi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Valletta Gele kaart voor J. Zerafa Valletta
39' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor V. Zguro Kukësi
57' Wissel Kukësi Wissel H. Harba voor D. Shkodra Kukësi
57' Wissel Kukësi Wissel D. Špehar voor V. Zguro Kukësi
65' Wissel Kukësi Wissel V. Ethemi voor A. Çyrbja Kukësi
67' Doelpunt Valletta Doelpunt M. Piciollo met assist van J. Zerafa Valletta 1-0
70' Gele kaart Valletta Gele kaart voor M. Alba Valletta
78' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor S. Rrumbullaku Kukësi
83' Wissel Valletta Wissel J. Gill voor Abdulrahman Saleh Valletta
84' Doelpunt Kukësi Doelpunt I. Dzaria met assist van S. Rrumbullaku Kukësi 1-1
88' Wissel Valletta Wissel K. Nwoko voor J. Zerafa Valletta
93' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor Y. Shameti Kukësi
Video hoogtepunten en samenvatting Valletta - Kukësi
Opstellingen Valletta - Kukësi
De opstellingen van Valletta en Kukësi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valletta gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kukësi zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.