Nabeschouwing Young Boys - Dinamo Zagreb (1-1) || Champions League 2018/2019

Woensdag 22 augustus 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Young Boys het woensdag 22 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in STADE DE SUISSE Wankdorf Bern in Bern.

Via de Young Boys - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Dinamo Zagreb (1-1)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Young Boys en Dinamo Zagreb geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Young Boys kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van K. Mbabu. Dinamo Zagreb kwam na 40 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Oršić, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Young Boys - Dinamo Zagreb 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Young Boys Doelpunt K. Mbabu met assist van M. Ngamaleu Young Boys 1-0
14' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor S. Sanogo Young Boys
40' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Oršić met assist van I. Hajrović Dinamo Zagreb 1-1
42' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor K. Théophile-Catherine Dinamo Zagreb
66' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Gavranović Dinamo Zagreb
70' Wissel Young Boys Wissel M. Aebischer voor C. Fassnacht Young Boys
74' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Budimir voor M. Gavranović Dinamo Zagreb
81' Wissel Young Boys Wissel J. Nsamé voor M. Ngamaleu Young Boys
83' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Kądzior voor I. Hajrović Dinamo Zagreb
86' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. Šunjić voor Daniel Olmo Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Dinamo Zagreb
Opstellingen Young Boys - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Young Boys en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.