Nabeschouwing B36 - The New Saints (1-2) || Champions League 2015/2016

Woensdag 1 juli 2015 - 20:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt B36 het woensdag 1 juli 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen The New Saints. De wedstrijd wordt gespeeld in Tórsvøllur in Tórshavn, Streymoy.

Via de B36 - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing B36 - The New Saints (1-2)

Het Champions League duel tussen B36 en The New Saints is geëindigd in een 1-2 overwinning voor The New Saints. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht B36 op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Samuelsen. Helaas voor B36 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het The New Saints dat via S. Quigley dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Wilde dacht na 90 minuten te scoren voor The New Saints, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken B36 - The New Saints
1
2
LIVE B36 - The New Saints 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd B36 - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt B36 Doelpunt H. Samuelsen B36
9' Doelpunt The New Saints Doelpunt S. Quigley The New Saints
41' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor C. Rawlinson The New Saints
49' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor S. Quigley The New Saints
62' Wissel B36 Wissel G. Dam voor J. Borg B36
75' Wissel The New Saints Wissel J. Mullan voor A. Cieslewicz The New Saints
76' Gele kaart B36 Gele kaart voor B. Heinesen B36
81' Wissel The New Saints Wissel M. Williams voor S. Finley The New Saints
82' Wissel B36 Wissel A. Mellemgaard voor R. Jakobsen B36
84' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor S. Quigley The New Saints
89' Gele kaart B36 Gele kaart voor E. Nielsen B36
90' Doelpunt The New Saints Doelpunt M. Wilde The New Saints
91' Wissel B36 Wissel P. Petersen voor H. Thorleifsson B36