Nabeschouwing Porto - Lokomotiv Moskou (4-1) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 6 november 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Porto het dinsdag 6 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Lokomotiv Moskou (4-1)

Het Champions League duel tussen Porto en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 4-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Porto kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van H. Herrera. Porto vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Marega op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist Lokomotiv Moskva de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Farfán.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Porto vergroot nadat Jesús Corona de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist Otavinho namens Porto de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Davide Massa bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Porto.

LIVE Porto - Lokomotiv Moskou 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Porto Doelpunt H. Herrera met assist van M. Marega Porto 1-0
3' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ćorluka Lokomotiv Moskva
42' Doelpunt Porto Doelpunt M. Marega met assist van H. Herrera Porto 2-0
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel J. Farfán voor Manuel Fernandes Lokomotiv Moskva
48' Gele kaart Porto Gele kaart voor Felipe Porto
59' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt J. Farfán met assist van Aleksey Miranchuk Lokomotiv Moskva 2-1
61' Gele kaart Porto Gele kaart voor Éder Militão Porto
67' Doelpunt Porto Doelpunt Jesús Corona met assist van Óliver Torres Porto 3-1
68' Wissel Porto Wissel Otavinho voor Y. Brahimi Porto
71' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Smolov voor Éder Lokomotiv Moskva
77' Wissel Porto Wissel Hernâni voor Jesús Corona Porto
84' Gele kaart Porto Gele kaart voor Otavinho Porto
84' Wissel Porto Wissel Sérgio Oliveira voor Óliver Torres Porto
93' Doelpunt Porto Doelpunt Otavinho Porto 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Porto - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Porto en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Lokomotiv Moskou

Porto en Lokomotiv Moskou spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Lokomotiv Moskou in de Champions League vond plaats op 24 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Porto favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lokomotiv Moskou slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Porto 1
Winst Lokomotiv Moskou 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 1e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 4e plaats.