Nabeschouwing Barnsley - Burnley (1-2) || Championship 2010/2011

Zondag 26 december 2010 - 16:00 uur



In de Championship 2010/2011 neemt Barnsley het zondag 26 december 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley.

Via de Barnsley - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Burnley (1-2)

Het Championship duel tussen Barnsley en Burnley is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Burnley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht Barnsley op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Hammill. Helaas voor Barnsley werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Burnley dat via J. Guidetti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Bikey-Amougou dacht na 54 minuten te scoren voor Burnley, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Burnley
Goals
1
2
LIVE Barnsley - Burnley 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Hammill met assist van G. Lovre Barnsley
49' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Guidetti met assist van W. Elliott Burnley
54' Doelpunt Burnley Doelpunt A. Bikey-Amougou met assist van R. Wallace Burnley
58' Wissel Barnsley Wissel P. Hayes voor G. Lovre Barnsley
63' Wissel Barnsley Wissel J. Butterfield voor H. Colace Barnsley
71' Wissel Barnsley Wissel S. Bennett voor A. Gray Barnsley
72' Wissel Burnley Wissel C. Eagles voor J. Guidetti Burnley
73' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor N. Doyle Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Burnley
Opstellingen Barnsley - Burnley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barnsley - Burnley

Barnsley en Burnley treffen elkaar in de 23e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Burnley in de Championship vond plaats op 19 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barnsley als Burnley wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 3
Winst Burnley 3
Gelijkspel 1
Totaal 7
Tags
Barnsley - Burnley Opstelling Barnsley Opstelling Burnley Live Barnsley - Burnley Live Barnsley - Burnley kijken Barnsley - Burnley kijken Live Barnsley - Burnley stream Barnsley - Burnley Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Burnley Uitslag Barnsley - Burnley Statistieken Barnsley - Burnley Championship 2010/2011 Barnsley - Burnley wedden Barnsley - Burnley gokken Barnsley - Burnley Unibet