Nabeschouwing Burnley - Nottingham Forest (1-0) || Championship 2010/2011

Zaterdag 7 augustus 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Burnley het zaterdag 7 augustus 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest.

Via de Burnley - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Nottingham Forest (1-0)

Het Championship duel tussen Burnley en Nottingham Forest is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Burnley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 44e minuut dacht Burnley op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Iwelumo. Helaas voor Burnley werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Burnley - Nottingham Forest
1
0
LIVE Burnley - Nottingham Forest 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel Burnley Wissel C. Carlisle voor M. Duff Burnley
44' Doelpunt Burnley Doelpunt C. Iwelumo met assist van W. Elliott Burnley
45' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Chambers voor K. Wilson Nottingham Forest
69' Wissel Nottingham Forest Wissel P. Anderson voor D. Blackstock Nottingham Forest
71' Gele kaart Burnley Gele kaart voor T. Mears Burnley
77' Wissel Burnley Wissel J. Rodriguez voor M. Paterson Burnley
81' Gele kaart Burnley Gele kaart voor C. Iwelumo Burnley
82' Wissel Nottingham Forest Wissel R. Majewski voor G. Moussi Nottingham Forest
85' Wissel Burnley Wissel S. Thompson voor C. Iwelumo Burnley
88' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor W. Morgan Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Nottingham Forest
Opstellingen Burnley - Nottingham Forest

Voorbeschouwing Burnley - Nottingham Forest

Burnley en Nottingham Forest treffen elkaar in de 1e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011. Beide teams zullen het nieuwe Championship seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Burnley en Nottingham Forest in de Championship vond plaats op 14 maart 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Burnley favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Nottingham Forest slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.