Nabeschouwing Ipswich Town - Burnley (1-1) || Championship 2010/2011

Zaterdag 14 augustus 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Ipswich Town het zaterdag 14 augustus 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley.

Via de Ipswich Town - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Burnley (1-1)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Ipswich Town en Burnley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Edgar van Burnley. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 79e minuut het veld moest verlaten. In de 86e minuut was het Ipswich Town dat via D. Norris dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Carlisle dacht na 90 minuten te scoren voor Burnley, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Ipswich Town - Burnley
1
1
LIVE Ipswich Town - Burnley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Burnley Gele kaart voor D. Edgar Burnley
45' Wissel Ipswich Town Wissel C. Healy voor G. Leadbitter Ipswich Town
67' Wissel Burnley Wissel C. Eagles voor M. Paterson Burnley
72' Wissel Ipswich Town Wissel R. Murray voor A. Townsend Ipswich Town
74' Wissel Burnley Wissel S. Thompson voor C. Iwelumo Burnley
75' Gele kaart Burnley Gele kaart voor D. Fox Burnley
79' Tweede gele kaart Burnley Tweede gele kaart voor D. Edgar Burnley
86' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt D. Norris Ipswich Town
90' Doelpunt Burnley Doelpunt C. Carlisle Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Burnley
Opstellingen Ipswich Town - Burnley

Voorbeschouwing Ipswich Town - Burnley

Ipswich Town en Burnley treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Burnley in de Championship vond plaats op 17 maart 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Ipswich Town als Burnley wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.