Nabeschouwing Norwich City - Burnley (2-2) || Championship 2010/2011

Zaterdag 6 november 2010 - 16:00 uur

In de Championship 2010/2011 neemt Norwich City het zaterdag 6 november 2010 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road (Norwich, Norfolk) in Norwich, Norfolk.

Via de Norwich City - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Burnley (2-2)

De Championship 2010/2011 wedstrijd tussen Norwich City en Burnley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 26e minuut dacht Burnley op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Paterson. Helaas voor Burnley werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Burnley dat via M. Paterson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Martin dacht na 71 minuten te scoren voor Norwich City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Norwich City via A. Crofts, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 90e minuut moest Norwich City verder met een man minder, nadat A. Crofts een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Norwich City - Burnley
2
2
LIVE Norwich City - Burnley 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Burnley Doelpunt M. Paterson met assist van T. Mears Burnley
33' Doelpunt Burnley Doelpunt M. Paterson met assist van D. Marney Burnley
46' Wissel Norwich City Wissel A. McNamee voor S. Lappin Norwich City
53' Wissel Norwich City Wissel D. Fox voor S. Smith Norwich City
63' Wissel Norwich City Wissel C. Martin voor S. Jackson Norwich City
70' Wissel Burnley Wissel R. Wallace voor C. Eagles Burnley
71' Doelpunt Norwich City Doelpunt C. Martin met assist van A. Crofts Norwich City
78' Wissel Burnley Wissel J. Cork voor D. Marney Burnley
81' Wissel Burnley Wissel C. Iwelumo voor M. Paterson Burnley
82' Gele kaart Burnley Gele kaart voor W. Elliott Burnley
84' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor D. Fox Norwich City
90' Doelpunt Norwich City Doelpunt A. Crofts Norwich City
90' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor A. Crofts Norwich City
90' Tweede gele kaart Norwich City Tweede gele kaart voor A. Crofts Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Burnley
Opstellingen Norwich City - Burnley

Voorbeschouwing Norwich City - Burnley

Norwich City en Burnley treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Burnley in de Championship vond plaats op 21 februari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Burnley favoriet. 5 keer wist de ploeg van Norwich City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Norwich City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.