Nabeschouwing Admira - Krems (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 17 januari 2024 - 19:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Admira het woensdag 17 januari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Krems. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Krems live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Krems (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Admira en Krems is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Admira. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Salko Mujanovic, waarmee Admira met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Admira opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het Filip Ristanic die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Admira.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Admira.

Wedstrijdstatistieken Admira - Krems
Goals
2
0
Balbezit
60%
40%
Schoten totaal
18
4
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
146
87
Gevaarlijke aanvallen
109
51
Corners
10
1
Wissels
10
4
LIVE Admira - Krems 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Krems teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Doelpunt Admira Doelpunt Salko Mujanovic Admira 1-0
87' Doelpunt Admira Doelpunt Filip Ristanic Admira 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Krems
Opstellingen Admira - Krems

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Admira - Krems

Admira en Krems treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Admira en Krems elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Admira 0
Winst Krems 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Admira - Krems Opstelling Admira Opstelling Krems Live Admira - Krems Live Admira - Krems kijken Admira - Krems kijken Live Admira - Krems stream Admira - Krems Fox Sports Nabeschouwing Admira - Krems Uitslag Admira - Krems Statistieken Admira - Krems Vriendschappelijk clubs 2024 Admira - Krems wedden Admira - Krems gokken Admira - Krems Unibet