Nabeschouwing ADO Den Haag - Como (0-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 7 januari 2024 - 12:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt ADO Den Haag het zondag 7 januari 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Como. De wedstrijd wordt gespeeld in Marbella Football Center - Sur 1 in San Pedro de Alcántara.

Via de ADO Den Haag - Como live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Como (0-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen ADO Den Haag en Como is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Como. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Patrick Cutrone, waarmee Como met 0-1 de leiding nam. Como vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marlon Mustapha op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Como.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - Como
LIVE ADO Den Haag - Como 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Como teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Como Doelpunt Patrick Cutrone Como 0-1
51' Doelpunt Como Doelpunt Marlon Mustapha Como 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Como
Opstellingen ADO Den Haag - Como

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing ADO Den Haag - Como

ADO Den Haag en Como treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat ADO Den Haag en Como elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 0
Winst Como 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
ADO Den Haag - Como Opstelling ADO Den Haag Opstelling Como Live ADO Den Haag - Como Live ADO Den Haag - Como kijken ADO Den Haag - Como kijken Live ADO Den Haag - Como stream ADO Den Haag - Como Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - Como Uitslag ADO Den Haag - Como Statistieken ADO Den Haag - Como Vriendschappelijk clubs 2024 ADO Den Haag - Como wedden ADO Den Haag - Como gokken ADO Den Haag - Como Unibet