Nabeschouwing AIK - Vålerenga (4-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 16:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt AIK het dinsdag 26 maart 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Vålerenga. De wedstrijd wordt gespeeld in Friends Arena in Solna.

Via de AIK - Vålerenga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AIK - Vålerenga (4-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen AIK en Vålerenga is geëindigd in een 4-0 overwinning voor AIK. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Dino Besirovic, waarmee AIK met 1-0 de leiding nam. AIK vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Victor Gonçalves Andersson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van AIK, waarmee Axel Björnström zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor AIK in de 77e minuut, nadat Omar Faraj de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor AIK.

LIVE AIK - Vålerenga 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AIK - Vålerenga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Vålerenga Gele kaart voor Mees Rijks Vålerenga
46' Doelpunt AIK Doelpunt Dino Besirovic AIK 1-0
46' Wissel Vålerenga Wissel C. Borchgrevink voor F. Thorvaldsen Vålerenga
46' Wissel AIK Wissel Omar Faraj voor Ismaila Coulibaly AIK
46' Wissel AIK Wissel Erik Ring voor Rui Modesto AIK
60' Wissel AIK Wissel Lamine Dabo voor Ahmad Faqa AIK
60' Wissel Vålerenga Wissel A. Kiil Olsen voor M. Kreuzriegler Vålerenga
63' Doelpunt AIK Doelpunt Victor Gonçalves Andersson AIK 2-0
65' Doelpunt AIK Doelpunt Axel Björnström AIK 3-0
70' Wissel AIK Wissel J. Geiger voor Victor Gonçalves Andersson AIK
77' Doelpunt AIK Doelpunt Omar Faraj AIK 4-0
84' Wissel Vålerenga Wissel O. Onyebuchi voor Henrik Bjørdal Vålerenga