Nabeschouwing Augsburg - Hoffenheim (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Augsburg het zaterdag 6 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in WWK Arena in Augsburg.

Via de Augsburg - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Augsburg - Hoffenheim (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Augsburg en Hoffenheim is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Augsburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. FC Augsburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Fredrik Jensen. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Augsburg.

LIVE Augsburg - Hoffenheim 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Augsburg - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Augsburg Doelpunt Fredrik Jensen FC Augsburg 1-0
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Kevin Akpoguma voor Ozan Kabak TSG Hoffenheim
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Finn Ole Becker voor Andrej Kramaric TSG Hoffenheim
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Tom Bischof voor Maximilian Beier TSG Hoffenheim
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel John Brooks voor Kevin Vogt TSG Hoffenheim
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Julian Justvan voor Anton Stach TSG Hoffenheim
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Stanley NSoki voor Attila Szalai TSG Hoffenheim
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Grischa Prömel voor Florian Grillitsch  TSG Hoffenheim
46' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Umut Tohumcu voor Marius Bülter TSG Hoffenheim
60' Gele kaart FC Augsburg Gele kaart voor Felix Uduokhai FC Augsburg
63' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Kasim Adams voor Wout Weghorst TSG Hoffenheim
63' Wissel FC Augsburg Wissel Nathanaël Mbuku voor Ermedin Demirovic FC Augsburg
63' Wissel FC Augsburg Wissel Sven Michel voor Phillip Tietz FC Augsburg
63' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Max Moerstedt voor Pavel Kadeřábek TSG Hoffenheim
63' Wissel FC Augsburg Wissel Mert Kömür voor Arne Engels FC Augsburg
63' Wissel FC Augsburg Wissel Arne Maier voor Rubén Vargas FC Augsburg
63' Wissel FC Augsburg Wissel Patric Pfeiffer voor Jeffrey Gouweleeuw FC Augsburg
63' Wissel FC Augsburg Wissel Japhet Tanganga voor Fredrik Jensen FC Augsburg
63' Wissel FC Augsburg Wissel David Čolina voor Kevin Mbabu FC Augsburg
73' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Luca Philipp voor Oliver Baumann TSG Hoffenheim
74' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Luca Philipp voor Oliver Baumann TSG Hoffenheim