Nabeschouwing Badalona - Sion (2-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Badalona het dinsdag 16 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sion. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Badalona in Badalona.

Via de Badalona - Sion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Badalona - Sion (2-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Badalona en Sion is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Liam Chipperfield, waarmee Sion met 0-1 de leiding nam. Badalona kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Liam Chipperfield, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 23e minuut zette Liam Chipperfield zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sion de leiding in de wedstrijd nam.

Na 40 minuten werd de voorsprong voor Sion vergroot nadat Ilyas Chouaref de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Badalona dat in de 53e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Sion.

Wedstrijdstatistieken Badalona - Sion
2
3
LIVE Badalona - Sion 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Badalona - Sion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sion Doelpunt Liam Chipperfield Sion 0-1
16' Doelpunt Badalona Doelpunt Liam Chipperfield Badalona 1-1
23' Doelpunt Sion Doelpunt Liam Chipperfield Sion 1-2
40' Doelpunt Sion Doelpunt Ilyas Chouaref Sion 1-3
53' Doelpunt Badalona Doelpunt Badalona 2-3