Nabeschouwing Baltika - Borac Banja Luka (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 25 januari 2024 - 14:30 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Baltika het donderdag 25 januari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Borac Banja Luka. De wedstrijd wordt gespeeld in Baltika Stadium in Kaliningrad.

Via de Baltika - Borac Banja Luka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baltika - Borac Banja Luka (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Baltika en Borac Banja Luka is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Baltika. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Ángelo Henríquez, waarmee Baltika met 1-0 de leiding nam. Baltika vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Vladislav Lazarev op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Baltika.

Wedstrijdstatistieken Baltika - Borac Banja Luka
Goals
2
0
Aanvallen
1
3
LIVE Baltika - Borac Banja Luka 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baltika - Borac Banja Luka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Doelpunt Baltika Doelpunt Ángelo Henríquez Baltika 1-0
83' Doelpunt Baltika Doelpunt Vladislav Lazarev Baltika 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Baltika - Borac Banja Luka
Opstellingen Baltika - Borac Banja Luka

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Baltika - Borac Banja Luka

Baltika en Borac Banja Luka treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Baltika en Borac Banja Luka elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Baltika 0
Winst Borac Banja Luka 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Baltika - Borac Banja Luka Opstelling Baltika Opstelling Borac Banja Luka Live Baltika - Borac Banja Luka Live Baltika - Borac Banja Luka kijken Baltika - Borac Banja Luka kijken Live Baltika - Borac Banja Luka stream Baltika - Borac Banja Luka Fox Sports Nabeschouwing Baltika - Borac Banja Luka Uitslag Baltika - Borac Banja Luka Statistieken Baltika - Borac Banja Luka Vriendschappelijk clubs 2024 Baltika - Borac Banja Luka wedden Baltika - Borac Banja Luka gokken Baltika - Borac Banja Luka Unibet