Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Venezia (4-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 7 januari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Bayer Leverkusen het zondag 7 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Venezia (4-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Bayer Leverkusen en Venezia is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Adam Hlozek, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Adam Hlozek op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Bayer 04 Leverkusen, waarmee Patrik Schick zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Bayer 04 Leverkusen geen gas terug, waardoor in de 55e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Jonas Hofmann. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 78e minuut wist Marco Olivieri namens Venezia de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Bayer Leverkusen.

LIVE Bayer Leverkusen - Venezia 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Adam Hlozek Bayer 04 Leverkusen 1-0
20' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Adam Hlozek met assist van Nathan Tella Bayer 04 Leverkusen 2-0
29' Gele kaart Venezia Gele kaart voor Mikael Ellertsson Venezia
33' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Patrik Schick met assist van Florian Wirtz Bayer 04 Leverkusen 3-0
46' Wissel Venezia Wissel Gianluca Busio voor Magnus Kofod Andersen Venezia
46' Wissel Venezia Wissel Antonio Candela voor Ali Dembélé Venezia
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jeremie Frimpong voor Nathan Tella Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Venezia Wissel Christian Gytkjær voor Nicholas Pierini Venezia
46' Wissel Venezia Wissel Dennis Johnsen voor Mikael Ellertsson Venezia
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Jonas Hofmann voor Patrik Schick Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Venezia Wissel Nunzio Lella voor Bjarki Steinn Bjarkason Venezia
46' Wissel Venezia Wissel Marco Olivieri voor Joel Pohjanpalo Venezia
46' Wissel Venezia Wissel Tanner Tessmann voor Mato Jajalo Venezia
46' Wissel Venezia Wissel Francesco Zampano voor Marin Šverko Venezia
55' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Jonas Hofmann Bayer 04 Leverkusen 4-0
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Noah Mbamba voor Piero Hincapié Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Nadiem Amiri voor Florian Wirtz Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Timothy Fosu-Mensah voor Exequiel Palacios Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Ken Izekor voor Adam Hlozek Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Reno Münz voor Alejandro Grimaldo Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Gustavo Puerta voor Adam Hlozek Bayer 04 Leverkusen
74' Wissel Venezia Wissel Marco Modolo voor Giorgio Altare Venezia
74' Wissel Venezia Wissel Matteo Grandi voor Jesse Joronen Venezia
74' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Niklas Lomb voor Matej Kovar Bayer 04 Leverkusen
78' Doelpunt Venezia Doelpunt Marco Olivieri Venezia 4-1
81' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Filip Milojevic voor Robert Andrich Bayer 04 Leverkusen
81' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Madi Monamay Nsosemo voor Jonathan Tah Bayer 04 Leverkusen