Nabeschouwing Bodø / Glimt - Molde (3-5) || Vriendschappelijk clubs 2024

Maandag 25 maart 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Bodø / Glimt het maandag 25 maart 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Molde. De wedstrijd wordt gespeeld in Aspmyra Stadion in Bodø.

Via de Bodø / Glimt - Molde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bodø / Glimt - Molde (3-5)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Bodø / Glimt en Molde is geëindigd in een 3-5 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Jens Petter Hauge, waarmee Bodø / Glimt met 1-0 de leiding nam. Molde kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Kristian Eriksen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette Halldor Stenevik zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Molde de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Jens Petter Hauge de 2-2 maakte voor Bodø / Glimt. Molde leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 53 minuten op voorsprong na een goal van Fredrik Gulbrandsen: 2-3. In de 61e minuut was het Kristian Eriksen van Molde wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. In de 64e minuut leek Eirik Haugan te scoren voor Molde, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Odin Bjørtuft van Bodø / Glimt die daarmee in de 73e minuut de eindstand bepaalde: 3-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-5 stand in het voordeel van Molde.

LIVE Bodø / Glimt - Molde 3-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bodø / Glimt - Molde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Wissel Bodø / Glimt Wissel Marius Lode voor Daniel Bassi Bodø / Glimt
34' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Jens Petter Hauge Bodø / Glimt 1-0
42' Doelpunt Molde Doelpunt Kristian Eriksen Molde 1-1
45' Doelpunt Molde Doelpunt Halldor Stenevik Molde 1-2
46' Wissel Molde Wissel Johan Bakke voor Markus André Kaasa Molde
52' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Jens Petter Hauge Bodø / Glimt 2-2
53' Doelpunt Molde Doelpunt Fredrik Gulbrandsen Molde 2-3
60' Wissel Bodø / Glimt Wissel Daniel Berntsen voor Oscar Kapskarmo Bodø / Glimt
61' Doelpunt Molde Doelpunt Kristian Eriksen Molde 2-4
64' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor Ulrik Saltnes  Bodø / Glimt 2-5
64' Wissel Molde Wissel voor Molde
64' Wissel Molde Wissel Martin Bjørnbak voor Casper Øyvann Molde
64' Eigen doelpunt Molde Eigen doelpunt Eirik Haugan Isak Helstad Amundsen Molde
72' Wissel Molde Wissel Emil Breivik voor Fredrik Gulbrandsen Molde
73' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt Odin Bjørtuft Bodø / Glimt 3-5
79' Wissel Molde Wissel L. Juberg-Hovland voor Eirik Hestad Molde