Nabeschouwing Botev Plovdiv - Dinamo Moskva (2-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Botev Plovdiv het zaterdag 3 februari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Botev Plovdiv - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Botev Plovdiv - Dinamo Moskva (2-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Botev Plovdiv en Dinamo Moskva is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Dinamo Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Georgi Nikolov. Botev Plovdiv vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Georgi Nikolov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 21e minuut wist Dinamo Moskva de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Fedor Smolov.

Na 45 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Jorge Carrascal de 2-2 maakte voor Dinamo Moskva. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Dinamo Moskva dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Aleksandr Chupaev de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Dinamo Moskva.

Wedstrijdstatistieken Botev Plovdiv - Dinamo Moskva
2
3
LIVE Botev Plovdiv - Dinamo Moskva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Botev Plovdiv - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Georgi Nikolov Dinamo Moskva 1-0
16' Doelpunt Botev Plovdiv Doelpunt Georgi Nikolov Botev Plovdiv 2-0
21' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Fedor Smolov Dinamo Moskva 2-1
41' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Stanislav Bessmertniy Dinamo Moskva
45' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Jorge Carrascal Dinamo Moskva 2-2
77' Wissel Dinamo Moskva Wissel Viktor Okishor voor Luka Gagnidze Dinamo Moskva
81' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Fabián Balbuena Dinamo Moskva
84' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Jorge Carrascal Dinamo Moskva
88' Wissel Dinamo Moskva Wissel Aleksandr Chupaev voor Jorge Carrascal Dinamo Moskva
90' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Aleksandr Chupaev met assist van Fedor Smolov Dinamo Moskva 2-3