Nabeschouwing Botev Plovdiv - Rubin Kazan' (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 1 februari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Botev Plovdiv het donderdag 1 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Botev Plovdiv - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Botev Plovdiv - Rubin Kazan' (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Botev Plovdiv en Rubin Kazan' is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Botev Plovdiv. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Martin Sekulic, waarmee Botev Plovdiv met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Botev Plovdiv.

Wedstrijdstatistieken Botev Plovdiv - Rubin Kazan'
1
0
LIVE Botev Plovdiv - Rubin Kazan' 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Botev Plovdiv - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Botev Plovdiv Doelpunt Martin Sekulic Botev Plovdiv 1-0
46' Wissel Rubin Kazan Wissel Igor Rozhkov voor Ruslan Bezrukov Rubin Kazan
46' Wissel Rubin Kazan Wissel Nikola Čumić voor Dardan Shabanhaxhaj Rubin Kazan
59' Wissel Rubin Kazan Wissel Joel Fameyeh voor Valentín Vada Rubin Kazan
68' Wissel Rubin Kazan Wissel Oleg Ivanov voor Marat Apshatsev Rubin Kazan
68' Wissel Rubin Kazan Wissel Umarali Rahmonaliev voor Lazar Ranđelović Rubin Kazan
68' Gele kaart Botev Plovdiv Gele kaart voor Dimitar Papazov Botev Plovdiv
71' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Mirlind Daku Rubin Kazan
82' Wissel Rubin Kazan Wissel Aleksandr Lomovitskiy voor Dmitri Kabutov Rubin Kazan