Nabeschouwing Botev Plovdiv - Vejle (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 28 januari 2024 - 15:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Botev Plovdiv het zondag 28 januari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Vejle. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Botev Plovdiv - Vejle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Botev Plovdiv - Vejle (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Botev Plovdiv en Vejle is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Botev Plovdiv. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door I. Videv, waarmee Botev Plovdiv met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Botev Plovdiv.

Wedstrijdstatistieken Botev Plovdiv - Vejle
1
0
LIVE Botev Plovdiv - Vejle 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Botev Plovdiv - Vejle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Botev Plovdiv Gele kaart voor I. Videv Botev Plovdiv 1-0
35' Doelpunt Botev Plovdiv Doelpunt I. Videv Botev Plovdiv 1-0
66' Gele kaart Botev Plovdiv Gele kaart voor Botev Plovdiv
80' Gele kaart Vejle Gele kaart voor Vejle