Nabeschouwing Brann - Rosenborg (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Brann het vrijdag 16 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Brann - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brann - Rosenborg (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Brann en Rosenborg is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Brann. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door Ulrik Mathisen, waarmee Brann met 1-0 de leiding nam. Brann vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Felix Horn Myhre op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Brann.

Wedstrijdstatistieken Brann - Rosenborg
2
0
LIVE Brann - Rosenborg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brann - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor Ole Selnaes Rosenborg
21' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor Rosenborg
32' Gele kaart Brann Gele kaart voor Felix Horn Myhre Brann
46' Wissel Rosenborg Wissel Magnus Holte voor Emil Frederiksen Rosenborg
60' Doelpunt Brann Doelpunt Ulrik Mathisen Brann 1-0
61' Wissel Brann Wissel Ole Didrik Blomberg voor D. Tufekcic Brann
62' Doelpunt Brann Doelpunt Felix Horn Myhre Brann 2-0
64' Wissel Rosenborg Wissel Edvard Sandvik Tagseth voor Tobias Borkeeiet Rosenborg
68' Gele kaart Brann Gele kaart voor Brann
76' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor Magnus Warming Ulrik Mathisen Rosenborg
77' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor Rosenborg
86' Wissel Brann Wissel V. Hagen voor Ruben Kristiansen Brann
86' Wissel Brann Wissel Eivind Helland voor Sander Erik Kartum Brann