Nabeschouwing Brommapojkarna - AIK (0-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 14:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Brommapojkarna het zaterdag 27 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen AIK. De wedstrijd wordt gespeeld in Grimsta IP in Stockholm.

Via de Brommapojkarna - AIK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brommapojkarna - AIK (0-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Brommapojkarna en AIK is geëindigd in een 0-1 overwinning voor AIK. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Jonah Kusi-Asare, waarmee AIK met 0-1 de leiding nam. AIK vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jonah Kusi-Asare op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van AIK, waarmee Abdihakin Ali zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor AIK dankzij een 0-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Brommapojkarna - AIK
Balbezit
74%
26%
Gele kaarten
1
0
Aanvallen
19
8
Gevaarlijke aanvallen
51
42
Corners
4
1
LIVE Brommapojkarna - AIK 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brommapojkarna - AIK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt AIK Doelpunt Jonah Kusi-Asare AIK 0-1
24' Doelpunt AIK Doelpunt Jonah Kusi-Asare AIK 0-2
46' Wissel AIK Wissel Zack Elbouzedi voor Bersant Celina AIK
46' Wissel AIK Wissel Omar Faraj voor Taha Ayari AIK
46' Wissel AIK Wissel Abdussalam Magashy voor Rui Modesto AIK
46' Wissel AIK Wissel Sotirios Papagiannopoulos voor Alexander Milosevic  AIK
46' Wissel AIK Wissel Erik Ring voor Anton Salétros AIK
60' Doelpunt AIK Doelpunt Abdihakin Ali AIK 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Brommapojkarna - AIK
Opstellingen Brommapojkarna - AIK

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Brommapojkarna - AIK

Brommapojkarna en AIK treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Brommapojkarna en AIK elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Brommapojkarna 0
Winst AIK 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Brommapojkarna - AIK Opstelling Brommapojkarna Opstelling AIK Live Brommapojkarna - AIK Live Brommapojkarna - AIK kijken Brommapojkarna - AIK kijken Live Brommapojkarna - AIK stream Brommapojkarna - AIK Fox Sports Nabeschouwing Brommapojkarna - AIK Uitslag Brommapojkarna - AIK Statistieken Brommapojkarna - AIK Vriendschappelijk clubs 2024 Brommapojkarna - AIK wedden Brommapojkarna - AIK gokken Brommapojkarna - AIK Unibet