Nabeschouwing Budućnost - Slovácko (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 2 februari 2024 - 13:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Budućnost het vrijdag 2 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Slovácko. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Budućnost - Slovácko live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Budućnost - Slovácko (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Budućnost en Slovácko is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Slovácko. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door Ondřej Mihálik, waarmee Slovácko met 0-1 de leiding nam. In de 83e minuut kreeg Vladan Adžić van Budućnost voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Budućnost de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Vlak voor tijd werd de stand 0-2 doordat Marek Havlík van Slovácko een penalty wist te benutten in de 85e minuut.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Petar Grbić namens Budućnost in de 88e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Slovácko dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Budućnost - Slovácko
Goals
1
2
Balbezit
52%
48%
Aanvallen
11
13
Gevaarlijke aanvallen
3
0
LIVE Budućnost - Slovácko 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Budućnost - Slovácko teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
69' Doelpunt Slovácko Doelpunt Ondřej Mihálik Slovácko 0-1
83' Tweede gele kaart Budućnost Tweede gele kaart voor Vladan Adžić Budućnost
85' Penalty Slovácko Penalty Marek Havlík Slovácko 0-2
88' Doelpunt Budućnost Doelpunt Petar Grbić Budućnost 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Budućnost - Slovácko
Opstellingen Budućnost - Slovácko

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Budućnost - Slovácko

Budućnost en Slovácko treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Budućnost en Slovácko elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Budućnost 0
Winst Slovácko 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Budućnost - Slovácko Opstelling Budućnost Opstelling Slovácko Live Budućnost - Slovácko Live Budućnost - Slovácko kijken Budućnost - Slovácko kijken Live Budućnost - Slovácko stream Budućnost - Slovácko Fox Sports Nabeschouwing Budućnost - Slovácko Uitslag Budućnost - Slovácko Statistieken Budućnost - Slovácko Vriendschappelijk clubs 2024 Budućnost - Slovácko wedden Budućnost - Slovácko gokken Budućnost - Slovácko Unibet