Nabeschouwing Cherno More - Dnipro-1 (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 30 januari 2024 - 15:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Cherno More het dinsdag 30 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Dnipro-1. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in Bulgaria.

Via de Cherno More - Dnipro-1 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cherno More - Dnipro-1 (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Cherno More en Dnipro-1 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 0-0 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Victor Hugo da Silva Costa, waarmee Dnipro-1 met 0-1 de leiding nam. Cherno More kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Vasil Panayotov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette Ismail Issa zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cherno More de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Eduard Sarapiyy de 2-2 maakte voor Dnipro-1. Het was Cherno More dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Cherno More, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Cherno More - Dnipro-1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
1
0
Schoten op doel
2
0
Aanvallen
16
10
Gevaarlijke aanvallen
6
1
LIVE Cherno More - Dnipro-1 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cherno More - Dnipro-1 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Dnipro-1 Doelpunt Victor Hugo da Silva Costa Dnipro-1 0-1
30' Doelpunt Cherno More Doelpunt Vasil Panayotov Cherno More 1-1
52' Doelpunt Cherno More Doelpunt Ismail Issa Cherno More 2-1
54' Doelpunt Dnipro-1 Doelpunt Eduard Sarapiyy Dnipro-1 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cherno More - Dnipro-1
Opstellingen Cherno More - Dnipro-1

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cherno More - Dnipro-1

Cherno More en Dnipro-1 treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Cherno More en Dnipro-1 elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Cherno More 0
Winst Dnipro-1 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Cherno More - Dnipro-1 Opstelling Cherno More Opstelling Dnipro-1 Live Cherno More - Dnipro-1 Live Cherno More - Dnipro-1 kijken Cherno More - Dnipro-1 kijken Live Cherno More - Dnipro-1 stream Cherno More - Dnipro-1 Fox Sports Nabeschouwing Cherno More - Dnipro-1 Uitslag Cherno More - Dnipro-1 Statistieken Cherno More - Dnipro-1 Vriendschappelijk clubs 2024 Cherno More - Dnipro-1 wedden Cherno More - Dnipro-1 gokken Cherno More - Dnipro-1 Unibet