Nabeschouwing Chornomorets - Újpest (1-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Chornomorets het dinsdag 16 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Újpest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Chornomorets in Odessa.

Via de Chornomorets - Újpest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chornomorets - Újpest (1-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Chornomorets en Újpest is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Újpest. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Peter Ambrose, waarmee Újpest met 0-1 de leiding nam. Újpest vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Georgios Antzoulas op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Újpest, waarmee Luca Mack zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 52 minuten deed Andriy Shtohrin iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Chornomorets werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Chornomorets echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Újpest.

Wedstrijdstatistieken Chornomorets - Újpest
1
3
LIVE Chornomorets - Újpest 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chornomorets - Újpest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Újpest Doelpunt Peter Ambrose Újpest 0-1
30' Doelpunt Újpest Doelpunt Georgios Antzoulas Újpest 0-2
36' Doelpunt Újpest Doelpunt Luca Mack Újpest 0-3
52' Doelpunt Chornomorets Doelpunt Andriy Shtohrin Chornomorets 1-3