Nabeschouwing Cork City - Galway United (0-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Cork City het dinsdag 16 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Galway United. De wedstrijd wordt gespeeld in Turner's Cross in Cork.

Via de Cork City - Galway United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cork City - Galway United (0-4)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Cork City en Galway United is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Galway United. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Edward McCarthy, waarmee Galway United met 0-1 de leiding nam. Galway United vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Trialist op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Galway United, waarmee Trialist zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Galway United in de 65e minuut, nadat Trialist de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Galway United.

LIVE Cork City - Galway United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cork City - Galway United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Galway United Doelpunt Edward McCarthy Galway United 0-1
24' Doelpunt Galway United Doelpunt Trialist Galway United 0-2
26' Doelpunt Galway United Doelpunt Trialist Galway United 0-3
65' Doelpunt Galway United Doelpunt Trialist Galway United 0-4