Nabeschouwing Cracovia Kraków - Podbrezová (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 2 februari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Cracovia Kraków het vrijdag 2 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Podbrezová. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Cracovia Kraków - Podbrezová live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cracovia Kraków - Podbrezová (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Cracovia Kraków en Podbrezová is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cracovia Kraków. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Cracovia Kraków kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Benjamin Källman. In het restant van de wedstrijd was het met name Cracovia Kraków dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Cracovia Kraków.

LIVE Cracovia Kraków - Podbrezová 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cracovia Kraków - Podbrezová teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Cracovia Kraków Doelpunt Benjamin Källman Cracovia Kraków 1-0
46' Gele kaart Podbrezová Gele kaart voor Jani Atanasov Karol Knap Podbrezová
46' Gele kaart Podbrezová Gele kaart voor Eneo Bitri Virgil Ghita Podbrezová
46' Wissel Cracovia Kraków Wissel Mateusz Bochnak voor Otar Kakabadze Cracovia Kraków
53' Wissel Cracovia Kraków Wissel Mikulas Bakala voor Cracovia Kraków
61' Wissel Cracovia Kraków Wissel Takuto Oshima voor Patryk Sokołowski Cracovia Kraków
61' Wissel Cracovia Kraków Wissel Filip Rozga voor Patryk Makuch Cracovia Kraków
61' Wissel Cracovia Kraków Wissel Cornel Rapa voor Andreas Skovgaard Cracovia Kraków
71' Gele kaart Podbrezová Gele kaart voor Ridwan Sanusi Podbrezová
78' Wissel Cracovia Kraków Wissel Adam Wilk voor Sebastian Madejski Cracovia Kraków
78' Wissel Cracovia Kraków Wissel Fabian Bzdyl voor Michal Rakoczy Cracovia Kraków
78' Wissel Cracovia Kraków Wissel Szymon Doba voor Benjamin Källman Cracovia Kraków
78' Wissel Cracovia Kraków Wissel Bartlomiej Kolec voor Arttu Hoskonen Cracovia Kraków