Nabeschouwing Darmstadt 98 - Holstein Kiel (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 6 januari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Darmstadt 98 het zaterdag 6 januari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Holstein Kiel. De wedstrijd wordt gespeeld in Merck-Stadion am Böllenfalltor in Darmstadt.

Via de Darmstadt 98 - Holstein Kiel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Darmstadt 98 - Holstein Kiel (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Darmstadt 98 en Holstein Kiel is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Holstein Kiel. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Hólmbert Aron Fridjónsson, waarmee Holstein Kiel met 0-1 de leiding nam. In de 73e minuut was het Holstein Kiel dat via Aurel Badji Wagbe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 0-1 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 1-2 eindigde in een overwinning voor Holstein Kiel.

LIVE Darmstadt 98 - Holstein Kiel 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Darmstadt 98 - Holstein Kiel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Holstein Kiel Doelpunt Hólmbert Aron Fridjónsson Holstein Kiel 0-1
40' Wissel Darmstadt 98 Wissel Klaus Gjasula voor Darmstadt 98
46' Wissel Darmstadt 98 Wissel Fabian Schnellhardt voor Bartol Franjić Darmstadt 98
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Fabian Holland voor Matej Maglica Holstein Kiel
46' Wissel Darmstadt 98 Wissel Alexander Brunst voor Marcel Schuhen Darmstadt 98
46' Wissel Darmstadt 98 Wissel Thomas Isherwood voor Christoph Klarer Darmstadt 98
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Colin Noah Kleine-Bekel voor Patrick Erras Holstein Kiel
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Joshua Mees voor Lewis Holtby Holstein Kiel
46' Wissel Darmstadt 98 Wissel Jannik Müller voor Fabio Torsiello Darmstadt 98
46' Wissel Darmstadt 98 Wissel Jonas Sterner voor Timo Becker Darmstadt 98
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Andreas Müller voor Tobias Kempe Holstein Kiel
46' Wissel Holstein Kiel Wissel Nicolai Remberg voor Finn Dominik Porath Holstein Kiel
46' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Lasse Rosenboom Tom Rothe Darmstadt 98
71' Wissel Holstein Kiel Wissel Fabian Holland voor Holstein Kiel
72' Wissel Holstein Kiel Wissel Niklas Niehoff voor Shuto Machino Holstein Kiel
73' Wissel Holstein Kiel Wissel David Lelle voor Marko Ivezić Holstein Kiel
73' Doelpunt Holstein Kiel Doelpunt Aurel Badji Wagbe met assist van Marco Komenda Holstein Kiel
84' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Niklas Niehoff Darmstadt 98 0-2
88' Gele kaart Darmstadt 98 Gele kaart voor Andreas Müller Darmstadt 98
89' Doelpunt Darmstadt 98 Doelpunt Luca Pfeiffer Darmstadt 98 1-2