Nabeschouwing Derry City - Glenavon (4-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 23 januari 2024 - 01:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Derry City het dinsdag 23 januari 2024 om 01:00 uur in eigen huis op tegen Glenavon. De wedstrijd wordt gespeeld in Mourneview Park in Lurgan.

Via de Derry City - Glenavon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derry City - Glenavon (4-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Derry City en Glenavon is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Derry City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Pat Hoban, waarmee Derry City met 0-1 de leiding nam. Derry City vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Paul McMullan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Derry City, waarmee Sean Patton zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Derry City in de 78e minuut, nadat Tiernan McGinty de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Derry City.

LIVE Derry City - Glenavon 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derry City - Glenavon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Derry City Doelpunt Pat Hoban Derry City 0-1
49' Doelpunt Derry City Doelpunt Paul McMullan met assist van Sean Patton Derry City 0-2
69' Doelpunt Derry City Doelpunt Sean Patton Derry City 0-3
78' Doelpunt Derry City Doelpunt Tiernan McGinty Derry City 0-4