Nabeschouwing Deutschlandsberger SC - Lafnitz (5-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 2 februari 2024 - 18:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Deutschlandsberger SC het vrijdag 2 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lafnitz. De wedstrijd wordt gespeeld in Koralmstadion in Deutschlandsberg.

Via de Deutschlandsberger SC - Lafnitz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deutschlandsberger SC - Lafnitz (5-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Deutschlandsberger SC en Lafnitz is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Deutschlandsberger SC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Michael Wildbacher, waarmee Deutschlandsberger SC met 1-0 de leiding nam. Deutschlandsberger SC vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nico Weinberger op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Deutschlandsberger SC, waarmee Daniel Lukas Saurer zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 61 minuten deed Jakob Knollmüller iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Lafnitz werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 69e minuut nadat Marco Fuchshofer namens Deutschlandsberger SC de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Deutschlandsberger SC speler Claudio Lipp, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Deutschlandsberger SC.

Wedstrijdstatistieken Deutschlandsberger SC - Lafnitz
Goals
5
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
15
17
Schoten op doel
8
7
Aanvallen
101
153
Gevaarlijke aanvallen
58
95
Corners
6
10
Wissels
8
9
LIVE Deutschlandsberger SC - Lafnitz 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deutschlandsberger SC - Lafnitz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Deutschlandsberger SC Doelpunt Michael Wildbacher Deutschlandsberger SC 1-0
43' Doelpunt Deutschlandsberger SC Doelpunt Nico Weinberger Deutschlandsberger SC 2-0
56' Doelpunt Deutschlandsberger SC Doelpunt Daniel Lukas Saurer Deutschlandsberger SC 3-0
61' Doelpunt Lafnitz Doelpunt Jakob Knollmüller Lafnitz 3-1
69' Doelpunt Deutschlandsberger SC Doelpunt Marco Fuchshofer Deutschlandsberger SC 4-1
84' Doelpunt Deutschlandsberger SC Doelpunt Claudio Lipp Deutschlandsberger SC 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Deutschlandsberger SC - Lafnitz
Opstellingen Deutschlandsberger SC - Lafnitz

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Deutschlandsberger SC - Lafnitz

Deutschlandsberger SC en Lafnitz treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Deutschlandsberger SC en Lafnitz elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Deutschlandsberger SC 0
Winst Lafnitz 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Deutschlandsberger SC - Lafnitz Opstelling Deutschlandsberger SC Opstelling Lafnitz Live Deutschlandsberger SC - Lafnitz Live Deutschlandsberger SC - Lafnitz kijken Deutschlandsberger SC - Lafnitz kijken Live Deutschlandsberger SC - Lafnitz stream Deutschlandsberger SC - Lafnitz Fox Sports Nabeschouwing Deutschlandsberger SC - Lafnitz Uitslag Deutschlandsberger SC - Lafnitz Statistieken Deutschlandsberger SC - Lafnitz Vriendschappelijk clubs 2024 Deutschlandsberger SC - Lafnitz wedden Deutschlandsberger SC - Lafnitz gokken Deutschlandsberger SC - Lafnitz Unibet