Nabeschouwing Dinamo Minsk - Gomel (3-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 23 januari 2024 - 15:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dinamo Minsk het dinsdag 23 januari 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Gomel.

Via de Dinamo Minsk - Gomel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Minsk - Gomel (3-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Dinamo Minsk en Gomel is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Dinamo Minsk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Vladimir Khvashchinskiy, waarmee Dinamo Minsk met 1-0 de leiding nam. Gomel kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Trialist A, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette M. Dubatovka zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dinamo Minsk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Dinamo Minsk vergroot nadat T. Melnichenko de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Dinamo Minsk.

LIVE Dinamo Minsk - Gomel 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Minsk - Gomel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt Vladimir Khvashchinskiy Dinamo Minsk 1-0
40' Doelpunt Gomel Doelpunt Trialist A Gomel 1-1
57' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt M. Dubatovka Dinamo Minsk 2-1
76' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt T. Melnichenko Dinamo Minsk 3-1