Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Celje (2-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 14:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dinamo Zagreb het zaterdag 13 januari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Celje. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Celje live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Celje (2-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Dinamo Zagreb en Celje is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Takuro Kaneko, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 36e minuut voor dat Dinamo Zagreb via Bruno Petkovic op 2-0 kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Dinamo Zagreb.

LIVE Dinamo Zagreb - Celje 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Celje teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Takuro Kaneko met assist van Arijan Ademi Dinamo Zagreb 1-0
18' Gele kaart Celje Gele kaart voor Rolando Aarons Celje
30' Wissel Celje Wissel Sunday Adetunji voor Gregor Bajde Celje
30' Wissel Celje Wissel Matko Obradović voor Matjaž Rožman Celje
36' Penalty Dinamo Zagreb Penalty Bruno Petkovic Dinamo Zagreb 2-0
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Maxime Bernauer voor Zan Karnicnik Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Fran Brodić voor Martin Baturina Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Tibor Halilovic voor Arijan Ademi Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Sandro Kulenović voor Bruno Petkovic Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Robert Ljubičić voor Mauro Perković Dinamo Zagreb
46' Wissel Celje Wissel Aljaz Krefl voor Nino Milic Celje
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Ivan Nevistić voor Danijel Zagorac Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Dario Špikić voor Takuro Kaneko Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Petar Sučić voor Josip Mišić Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Gabriel Vidović voor Arbër Hoxha Dinamo Zagreb
46' Wissel Celje Wissel Matic Vrbanec voor Nino Kouter Celje
46' Wissel Celje Wissel Damjan Vukliševič voor Klemen Nemanič Celje
48' Gele kaart Celje Gele kaart voor Nejc Ajhmajer Celje
61' Wissel Celje Wissel Stian Dzumhur voor Sunday Adetunji Celje
61' Wissel Celje Wissel Edmilson voor Egor Prutsev Celje
61' Wissel Celje Wissel Metod Jurhar voor Matko Obradović Celje
62' Wissel Celje Wissel Metod Jurhar voor Matko Obradović Celje
70' Wissel Celje Wissel Alban Veselaj voor Ibrahim Beji Muhammad Celje