Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Makedonija (4-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 16 januari 2024 - 14:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dinamo Zagreb het dinsdag 16 januari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Makedonija. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Makedonija live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Makedonija (4-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Dinamo Zagreb en Makedonija is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Sandro Kulenović, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Makedonija kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Admir Latifi, die daarmee de stand op 1-1 zette. Faris Krkalić dacht na 46 minuten te scoren voor Dinamo Zagreb, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-1 winst voor Dinamo Zagreb.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Makedonija
4
1
LIVE Dinamo Zagreb - Makedonija 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Makedonija teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Sandro Kulenović met assist van Dario Špikić Dinamo Zagreb 1-0
32' Doelpunt Makedonija Doelpunt Admir Latifi Makedonija 1-1
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Fran Brodić voor Dario Špikić Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Tibor Halilovic voor Marko Bulat Dinamo Zagreb
46' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Faris Krkalić met assist van Ivan Nevistić Dinamo Zagreb
64' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Fran Brodić voor Petar Sučić Dinamo Zagreb 2-1
82' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Gabriel Vidović met assist van Robert Ljubičić Dinamo Zagreb 3-1
85' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Fran Brodić met assist van Tibor Halilovic Dinamo Zagreb 4-1