Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Triglav (7-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 10 januari 2024 - 14:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 10 januari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Triglav. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Triglav live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Triglav (7-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Dinamo Zagreb en Triglav is geëindigd in een 7-0 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Bruno Petkovic van Dinamo Zagreb via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 29 minuten was het Bruno Petkovic die Dinamo Zagreb op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Dinamo Zagreb via een goal van Sandro Kulenović in de 53e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 56e minuut volgde een derde treffer van Dinamo Zagreb, waarmee Sandro Kulenović zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 59 minuten spelen wist Dinamo Zagreb via D. Marjanovic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 64e minuut viel het vierde doelpunt voor Dinamo Zagreb nadat Petar Sučić de bal in het doel wist te werken. Het vijfde doelpunt van Dinamo Zagreb werd gemaakt in de 65e minuut door Tibor Halilovic, waarmee het niveauverschil tussen beide ploegen verder in score werd uitgedrukt. Even later in de 68e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Sandro Kulenović van Dinamo Zagreb die tekende voor de 6-0. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Takuro Kaneko van Dinamo Zagreb die daarmee in de 78e minuut de eindstand bepaalde: 7-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 7-0 stand in het voordeel van Dinamo Zagreb, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Dinamo Zagreb - Triglav 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Triglav teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Penalty gemist Dinamo Zagreb Penalty gemist Bruno Petkovic Dinamo Zagreb
29' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Bruno Petkovic met assist van Dario Špikić Dinamo Zagreb 1-0
39' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Mauro Perković voor Dino Perić Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Maxime Bernauer voor Kévin Théophile-Catherine Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Fran Brodić voor Gabriel Vidović Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Borna Graonić voor Robert Ljubičić Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Tibor Halilovic voor Arijan Ademi Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Takuro Kaneko voor Dario Špikić Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Sandro Kulenović voor Bruno Petkovic Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Noa Mikić voor Moreno Živković Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Gabrijel Rukavina voor Martin Baturina Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Petar Sučić voor Josip Mišić Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Danijel Zagorac voor Ivan Nevistić Dinamo Zagreb
53' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Sandro Kulenović met assist van Tibor Halilovic Dinamo Zagreb 2-0
56' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Sandro Kulenović met assist van Fran Brodić Dinamo Zagreb 3-0
59' Wissel Triglav Wissel Nedim Ljubijankić voor K. Dakic Triglav
59' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt D. Marjanovic met assist van D. Goodnews Dinamo Zagreb
64' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Petar Sučić met assist van Sandro Kulenović Dinamo Zagreb 4-0
65' Penalty Dinamo Zagreb Penalty Tibor Halilovic Dinamo Zagreb 5-0
68' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Sandro Kulenović Dinamo Zagreb 6-0
78' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Takuro Kaneko Dinamo Zagreb 7-0