Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław (3-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 17 januari 2024 - 14:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 17 januari 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Śląsk Wrocław. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław (3-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Dinamo Zagreb en Śląsk Wrocław is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Mauro Perković, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Śląsk Wrocław kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Erik Expósito , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut zette Arijan Ademi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dinamo Zagreb de leiding in de wedstrijd nam.

Na 44 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Matías Nahuel  de 2-2 maakte voor Śląsk Wrocław. In de 56e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Dinamo Zagreb speler Fran Brodić.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Dinamo Zagreb.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław
Goals
3
2
LIVE Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Mauro Perković Dinamo Zagreb 1-0
27' Doelpunt Śląsk Wrocław Doelpunt Erik Expósito  Śląsk Wrocław 1-1
29' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Arijan Ademi Dinamo Zagreb 2-1
44' Doelpunt Śląsk Wrocław Doelpunt Matías Nahuel  Śląsk Wrocław 2-2
56' Penalty Dinamo Zagreb Penalty Fran Brodić Dinamo Zagreb 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław
Opstellingen Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław

Dinamo Zagreb en Śląsk Wrocław treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Dinamo Zagreb en Śląsk Wrocław elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Zagreb 0
Winst Śląsk Wrocław 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław Opstelling Dinamo Zagreb Opstelling Śląsk Wrocław Live Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław Live Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław kijken Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław kijken Live Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław stream Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław Uitslag Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław Statistieken Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław Vriendschappelijk clubs 2024 Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław wedden Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław gokken Dinamo Zagreb - Śląsk Wrocław Unibet