Nabeschouwing Djurgården - Mjällby (0-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 6 februari 2024 - 17:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Djurgården het dinsdag 6 februari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mjällby. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Djurgården - Mjällby live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Djurgården - Mjällby (0-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Djurgården en Mjällby is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mjällby. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Djurgården - Mjällby
LIVE Djurgården - Mjällby 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Djurgården - Mjällby teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Djurgården - Mjällby
Opstellingen Djurgården - Mjällby

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Djurgården - Mjällby

Djurgården en Mjällby treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat Djurgården en Mjällby elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Djurgården 0
Winst Mjällby 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Djurgården - Mjällby Opstelling Djurgården Opstelling Mjällby Live Djurgården - Mjällby Live Djurgården - Mjällby kijken Djurgården - Mjällby kijken Live Djurgården - Mjällby stream Djurgården - Mjällby Fox Sports Nabeschouwing Djurgården - Mjällby Uitslag Djurgården - Mjällby Statistieken Djurgården - Mjällby Vriendschappelijk clubs 2024 Djurgården - Mjällby wedden Djurgården - Mjällby gokken Djurgården - Mjällby Unibet