Nabeschouwing Dnipro-1 - Sturm Graz (1-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 25 januari 2024 - 14:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dnipro-1 het donderdag 25 januari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Dnipro Arena in Dnipropetrovs'k.

Via de Dnipro-1 - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dnipro-1 - Sturm Graz (1-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Dnipro-1 en Sturm Graz is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Mika Biereth, waarmee Sturm Graz met 0-1 de leiding nam. Sturm Graz vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alexander Prass op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist Dnipro-1 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Daniel Kiwinda. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Dnipro-1 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Sturm Graz dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dnipro-1 - Sturm Graz 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dnipro-1 - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Mika Biereth Sturm Graz 0-1
29' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Alexander Prass Sturm Graz 0-2
29' Gele kaart Dnipro-1 Gele kaart voor Ruslan Babenko Dnipro-1
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Marcos André de Menezes Diniz voor Serhiy Horbunov Dnipro-1
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Oleksandr Avramenko voor Denys Miroshnichenko Dnipro-1
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Ramik Gadzhiev voor Eduard Sarapiyy Dnipro-1
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Oleg Horin voor Oleksandr Svatok Dnipro-1
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Daniel Kiwinda voor Oleksandr Filippov Dnipro-1
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Vasyl Kravets voor Volodymyr Adamyuk Dnipro-1
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Maksym Melnychenko voor Oleksii Hutsuliak Dnipro-1
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Yevhen Pasich voor Ruslan Babenko Dnipro-1
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Victor Hugo da Silva Costa voor Oleksandr Pikhalyonok Dnipro-1
46' Wissel Dnipro-1 Wissel Valeriy Yurchuk voor Yevhenii Volynets Dnipro-1
72' Doelpunt Dnipro-1 Doelpunt Daniel Kiwinda Dnipro-1 1-2
77' Wissel Sturm Graz Wissel Leon Grgic voor Manprit Sarkaria Sturm Graz
84' Wissel Sturm Graz Wissel Senad Mustafic voor Jusuf Gazibegovic Sturm Graz
87' Wissel Sturm Graz Wissel Antonio Ilic voor Mika Biereth Sturm Graz