Nabeschouwing Domžale - Hartberg (5-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Domžale het zaterdag 3 februari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Domžale - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Domžale - Hartberg (5-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Domžale en Hartberg is geëindigd in een 5-3 overwinning voor Domžale. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Pisek, waarmee Domžale met 1-0 de leiding nam. Hartberg kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Nick Perc, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette Danijel Sturm zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hartberg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 36 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Nick Perc de 2-2 maakte voor Domžale. Domžale leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 41 minuten op voorsprong na een goal van Danijel Šturm: 3-2. In de 56e minuut was het B. Markus van Domžale wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Hartberg om te scoren. Kort voor tijd in de 89e minuut zette de stand op 5-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Domžale. Het was Luka Topalović die in de 89e minuut de stand op 5-2 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-3 eindstand in het voordeel van Domžale.

Wedstrijdstatistieken Domžale - Hartberg
5
3
LIVE Domžale - Hartberg 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Domžale - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Domžale Doelpunt J. Pisek Domžale 1-0
25' Doelpunt Hartberg Doelpunt Nick Perc Hartberg 1-1
26' Doelpunt Hartberg Doelpunt Danijel Sturm Hartberg 1-2
36' Doelpunt Domžale Doelpunt Nick Perc Domžale 2-2
41' Doelpunt Domžale Doelpunt Danijel Šturm Domžale 3-2
56' Doelpunt Domžale Doelpunt B. Markus Domžale 4-2
89' Doelpunt Hartberg Doelpunt Hartberg 5-3
89' Doelpunt Domžale Doelpunt Luka Topalović Domžale 5-2