Nabeschouwing Donaufeld - SV Horn II (3-5) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 11:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Donaufeld het zaterdag 13 januari 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen SV Horn II. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportplatz Donaufeld in Wien.

Via de Donaufeld - SV Horn II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Donaufeld - SV Horn II (3-5)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Donaufeld en SV Horn II is geëindigd in een 3-5 overwinning voor SV Horn II. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Marco Hausjell, waarmee SV Horn II met 0-1 de leiding nam. Donaufeld kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Marcel Holzer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette Marco Hausjell zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SV Horn II de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten werd de voorsprong voor SV Horn II vergroot nadat Leon Ćorković de 1-3 wist te scoren. In de 51e minuut kwam Donaufeld weer dichterbij, nadat Antonio Babic de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 54e minuut was het Manuel Wolf die Donaufeld weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan SV Horn II om te scoren. In de 55e minuut kwam de ploeg toch weer op voorsprong, na een doelpunt van Marco Hausjell die daarmee de 3-4 maakte. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door SV Horn II. Het was Lorenzo Massimiliano Coco die in de 61e minuut de stand op 3-5 zette. Via een penalty had SV Horn II in de 87e minuut moeten scoren, alleen lukte het niet om van 11 meter te scoren. De stand bleef hierdoor dus ongewijzigd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-5 eindstand in het voordeel van SV Horn II.

LIVE Donaufeld - SV Horn II 3-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Donaufeld - SV Horn II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt SV Horn II Doelpunt Marco Hausjell SV Horn II 0-1
18' Doelpunt Donaufeld Doelpunt Marcel Holzer Donaufeld 1-1
28' Doelpunt SV Horn II Doelpunt Marco Hausjell SV Horn II 1-2
39' Doelpunt SV Horn II Doelpunt Leon Ćorković SV Horn II 1-3
51' Doelpunt Donaufeld Doelpunt Antonio Babic Donaufeld 2-3
54' Doelpunt Donaufeld Doelpunt Manuel Wolf Donaufeld 3-3
55' Doelpunt SV Horn II Doelpunt Marco Hausjell SV Horn II 3-4
61' Doelpunt SV Horn II Doelpunt Lorenzo Massimiliano Coco SV Horn II 3-5
87' Penalty gemist SV Horn II Penalty gemist SV Horn II