Nabeschouwing Dynamo Dresden - Kaiserslautern (3-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 10 januari 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dynamo Dresden het woensdag 10 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kaiserslautern.

Via de Dynamo Dresden - Kaiserslautern live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Dresden - Kaiserslautern (3-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Dynamo Dresden en Kaiserslautern is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Dynamo Dresden. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Jakob Lemmer, waarmee Dynamo Dresden met 1-0 de leiding nam. Dynamo Dresden vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tom Zimmerschied op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Dynamo Dresden, waarmee Jonas Oehmichen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Dynamo Dresden dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dynamo Dresden - Kaiserslautern 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Dresden - Kaiserslautern teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Dynamo Dresden Doelpunt Jakob Lemmer Dynamo Dresden 1-0
20' Gele kaart Kaiserslautern Gele kaart voor Almamy Touré Kaiserslautern
43' Doelpunt Dynamo Dresden Doelpunt Tom Zimmerschied Dynamo Dresden 2-0
59' Gele kaart Kaiserslautern Gele kaart voor Ben Zolinski Kaiserslautern
82' Doelpunt Dynamo Dresden Doelpunt Jonas Oehmichen Dynamo Dresden 3-0