Nabeschouwing Dynamo Kiev - Baník Ostrava (3-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 30 januari 2024 - 09:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dynamo Kiev het dinsdag 30 januari 2024 om 09:00 uur in eigen huis op tegen Baník Ostrava. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Dynamo Kiev - Baník Ostrava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Baník Ostrava (3-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Dynamo Kiev en Baník Ostrava is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Abdoullahi Tanko, waarmee Dynamo Kyiv met 0-1 de leiding nam. Dynamo Kyiv vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Abdoullahi Tanko op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Dynamo Kyiv, waarmee Tomáš Rigo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 28 minuten deed iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Baník Ostrava werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Baník Ostrava echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-2 winst voor Dynamo Kiev.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Baník Ostrava
3
2
LIVE Dynamo Kiev - Baník Ostrava 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Baník Ostrava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Abdoullahi Tanko Dynamo Kyiv 0-1
18' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Abdoullahi Tanko Dynamo Kyiv 0-2
24' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Tomáš Rigo Dynamo Kyiv 0-3
28' Doelpunt Baník Ostrava Doelpunt Baník Ostrava 1-3