Nabeschouwing Dynamo Kiev - KF Ballkani (0-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 26 januari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dynamo Kiev het vrijdag 26 januari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen KF Ballkani. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Dynamo Kiev - KF Ballkani live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - KF Ballkani (0-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Dynamo Kiev en KF Ballkani is geëindigd in een 0-2 overwinning voor KF Ballkani. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Mamadou Lamine Danfa, waarmee KF Ballkani met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 74e minuut voor dat KF Ballkani via Albin Berisha op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor KF Ballkani.

LIVE Dynamo Kiev - KF Ballkani 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - KF Ballkani teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt KF Ballkani Doelpunt Mamadou Lamine Danfa KF Ballkani 0-1
38' Gele kaart KF Ballkani Gele kaart voor Qëndrim Zyba KF Ballkani
39' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Matviy Ponomarenko Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Oleksandr Andriyevskyi voor T. Mykhavko Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Kristian Bilovar voor Anton Tsarenko Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Vitaliy Buyalskyi  voor Volodymyr Brazhko Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Vladyslav Dubinchak voor Nazar Voloshyn  Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Maksym Dyachuk voor Kostyantyn Vivcharenko Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Vladyslav Kabaev voor Denys Popov  Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Matkevych voor Vladyslav Vanat Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Ruslan Neshcheret voor Georgiy Bushchan Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Mykola Shaparenko  voor Oleksandr Karavaev Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Vladyslav Supryaga  voor Matviy Ponomarenko Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Oleksandr Syrota voor Reshat Ramadani Dynamo Kyiv
74' Gele kaart KF Ballkani Gele kaart voor Albin Berisha KF Ballkani 0-2
74' Penalty KF Ballkani Penalty Albin Berisha KF Ballkani 0-2
80' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Maksym Dyachuk Dynamo Kyiv