Nabeschouwing Dynamo Kiev - Liepāja (5-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Donderdag 8 februari 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dynamo Kiev het donderdag 8 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Liepāja. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Dynamo Kiev - Liepāja live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Liepāja (5-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Dynamo Kiev en Liepāja is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Anton Tsarenko, waarmee Dynamo Kyiv met 1-0 de leiding nam. Liepāja kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Maksym Dyachuk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette Maksym Dyachuk zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dynamo Kyiv de leiding in de wedstrijd nam.

Na 34 minuten werd de voorsprong voor Dynamo Kyiv vergroot nadat Vladyslav Supryaga  de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Liepāja dat in de 45e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Vladyslav Vanat de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Dynamo Kiev.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Liepāja
5
2
LIVE Dynamo Kiev - Liepāja 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Liepāja teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Anton Tsarenko Dynamo Kyiv 1-0
18' Doelpunt Liepāja Doelpunt Maksym Dyachuk Liepāja 1-1
22' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Maksym Dyachuk Dynamo Kyiv 2-1
34' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Vladyslav Supryaga  Dynamo Kyiv 3-1
45' Doelpunt Liepāja Doelpunt Vladyslav Vanat Liepāja 3-2