Nabeschouwing Dynamo Kiev - Skendija 79 (1-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 9 februari 2024 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Dynamo Kiev het vrijdag 9 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Skendija 79. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Dynamo Kiev - Skendija 79 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Skendija 79 (1-1)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen Dynamo Kiev en Skendija 79 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Adenis Shala, waarmee Skendija 79 met 0-1 de leiding nam. Dynamo Kyiv kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Vladyslav Vanat, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Skendija 79
1
1
LIVE Dynamo Kiev - Skendija 79 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Skendija 79 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Skendija 79 Doelpunt Adenis Shala Skendija 79 0-1
60' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt Vladyslav Vanat Dynamo Kyiv 1-1