Nabeschouwing Elfsborg - Halmstad (4-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 22 maart 2024 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Elfsborg het vrijdag 22 maart 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Halmstad. De wedstrijd wordt gespeeld in Borås Arena in Borås.

Via de Elfsborg - Halmstad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elfsborg - Halmstad (4-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Elfsborg en Halmstad is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Elfsborg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Noah Söderberg, waarmee Elfsborg met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 21e minuut voor dat Elfsborg via Besfort Zeneli op 2-0 kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Elfsborg, waarmee Per Frick zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Elfsborg in de 64e minuut, nadat Ahmed Qasem de 4-0 wist te scoren. In de 82e minuut werd van Halmstad met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Elfsborg met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Elfsborg.

LIVE Elfsborg - Halmstad 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elfsborg - Halmstad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Elfsborg Doelpunt Noah Söderberg Elfsborg 1-0
16' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor Niklas Hult Elfsborg
21' Penalty Elfsborg Penalty Besfort Zeneli Elfsborg 2-0
53' Gele kaart Halmstad Gele kaart voor Gottfrid Rapp Halmstad
60' Doelpunt Elfsborg Doelpunt Per Frick Elfsborg 3-0
60' Gele kaart Halmstad Gele kaart voor R. Kaib Halmstad
64' Doelpunt Elfsborg Doelpunt Ahmed Qasem Elfsborg 4-0
82' Rode kaart Halmstad Rode kaart voor Halmstad