Nabeschouwing Elfsborg - Odd (3-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Woensdag 21 februari 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Elfsborg het woensdag 21 februari 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Odd. De wedstrijd wordt gespeeld in Borås Arena in Borås.

Via de Elfsborg - Odd live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elfsborg - Odd (3-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Elfsborg en Odd is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Elfsborg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Syver Aas, waarmee Odd met 0-1 de leiding nam. In de 66e minuut was het Elfsborg dat via L. Ostman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jesper Svenungsen Skau dacht na 79 minuten te scoren voor Elfsborg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 92e minuut werd de stand op 3-1 gezet na een benutte penalty van Elfsborg speler Simon Hedlund.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Elfsborg dankzij een 3-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Elfsborg - Odd 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elfsborg - Odd teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor Noah Söderberg Elfsborg
23' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor Camil Jebara Elfsborg
33' Gele kaart Odd Gele kaart voor Odd
49' Doelpunt Odd Doelpunt Syver Aas Odd 0-1
60' Wissel Odd Wissel Oliver Jordan Hagen voor Syver Aas Odd
65' Wissel Odd Wissel Samuel Skree Skjeldal voor Leon Hien Odd
66' Doelpunt Elfsborg Doelpunt L. Ostman met assist van Dion Krasniqi Elfsborg
75' Wissel Odd Wissel Simon Hedlund voor Timothy Noor Ouma Odd
77' Wissel Odd Wissel Camil Jebara voor Odd 1-1
79' Gele kaart Odd Gele kaart voor Thomas Rekdal Filip Rønningen Jørgensen Odd
79' Doelpunt Elfsborg Doelpunt Jesper Svenungsen Skau met assist van Tobias Svendsen Elfsborg
82' Wissel Elfsborg Wissel voor Elfsborg
84' Doelpunt Elfsborg Doelpunt Noah Söderberg Elfsborg 2-1
85' Wissel Elfsborg Wissel Gottfrid Rapp voor Enzo Andrén Elfsborg
92' Penalty Elfsborg Penalty Simon Hedlund Elfsborg 3-1