Nabeschouwing FC Utrecht - Waasland-Beveren (4-4) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zondag 7 januari 2024 - 14:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt FC Utrecht het zondag 7 januari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - Waasland-Beveren (4-4)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen FC Utrecht en Waasland-Beveren geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Taofeek Ismaheel, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. FC Utrecht kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Bart Ramselaar, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette Can Bozdogan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FC Utrecht de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Goduine Koyalipou de 2-2 maakte voor Waasland-Beveren. Waasland-Beveren leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 57 minuten op voorsprong na een goal van Goduine Koyalipou: 2-3. In de 58e minuut was het Souffian El Karouani die FC Utrecht weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Waasland-Beveren om te scoren. In de 62e minuut kwam de ploeg toch weer op voorsprong, na een doelpunt van die daarmee de 3-4 maakte. Laat in de wedstrijd volgde dan alsnog de bevrijdende gelijkmaker van FC Utrecht in de 98e minuut. Het doelpunt kwam op naam te staan van Silas Andersen en daarmee werd score in de wedstrijd 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - Waasland-Beveren
4
4
LIVE FC Utrecht - Waasland-Beveren 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Taofeek Ismaheel Waasland-Beveren 0-1
25' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Bart Ramselaar FC Utrecht 1-1
35' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Can Bozdogan FC Utrecht 2-1
39' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Goduine Koyalipou Waasland-Beveren 2-2
57' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Goduine Koyalipou Waasland-Beveren 2-3
58' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Souffian El Karouani FC Utrecht 3-3
62' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Waasland-Beveren 3-4
98' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Silas Andersen FC Utrecht 4-4