Nabeschouwing Finn Harps - Sligo Rovers (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Finn Harps het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sligo Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in TBC in TBC.

Via de Finn Harps - Sligo Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Finn Harps - Sligo Rovers (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Finn Harps en Sligo Rovers is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Finn Harps. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Wilson Waweru, waarmee Sligo Rovers met 0-1 de leiding nam. Finn Harps kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Patrick Ferry, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette Patrick Ferry zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Finn Harps de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Finn Harps dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Finn Harps - Sligo Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Finn Harps - Sligo Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Sligo Rovers Doelpunt Wilson Waweru Sligo Rovers 0-1
17' Doelpunt Finn Harps Doelpunt Patrick Ferry Finn Harps 1-1
28' Doelpunt Finn Harps Doelpunt Patrick Ferry Finn Harps 2-1